Bøfsandwich Battle

En bøfsandwich battle er en head-to-head cook-off, hvor typisk to kokke i et givet tidsrum og på samme lokation dyster om at lave den bedste bøfsandwich på dagen. De Brune Riddere udbyder billetter som skal købes på forhånd.

Alle der køber billet til arrangementet får én af hver af de to konkurrerende bøfsandwiches og skal efterfølgende stemme på deres favorit af de to. Vinderen af dagens bøfsandwich battle er den kok der har fået flest stemmer, helt enkelt.

Udover at optælle gæsternes stemmer – vox populis – inviterer De Brune Riddere også et ekspertpanel som ligeledes stemmer på deres favoritter af de to bøfsandwiches. Udover egne dommere, har vi haft gæster som er kendt fra tv, bands, politik, og så videre.

I vores klassiske bøfsandwich battles har vi haft mellem 150 og 300 besøgende til hver af arrangementerne. Dertil har vi lavet et par bøfsandwich battle specials – med tre kokke i Go’ Morgen Danmark på TV2, samt på Food Festival i 2023, hvor vi havde 11 deltagende hold der skulle lave den bedste bøfsandwich fra grill, i forbindelse med DM i Grill/BBQ.

Man kan søge på hashtagget #bsbattle på facebook og instagram for at se noget af de tidligere tiders dækning og omtale. Nye bøfsandwich battles annonceres altid på vores facebookside samt via vores nyhedsbrev, Den Brune Bulletin.


Bøfsandwich Battle Vindere

3/9-2023
Bøfsandwich Battle #5: Bedste GRILL Bøfsandwich @ DM i Grill 2023, Food Festival, Aarhus
Vinder: BBQ Vikings

17/1-2019
Bøfsandwich Battle #4: Gourmet Bøfsandwich @ Go’Morgen Danmark, TV2
Vinder: Sebastian Randrup

31/8-2018
Bøfsandwich Battle #3: Rematch – Pagoden vs Johns Hotdog Deli @ Ølgod
Vinder: Thomas, Pagoden

19/8-2018
Bøfsandwich Battle #2: De 2 bedste fra 2015 – Daniel Busch vs Umut Sakarya @ Kødbyen, Kbh
Vinder: Daniel Busch, Den Lille Kro

3/6-2018
Bøfsandwich Battle #1: John’s Hotdog Deli vs. Pagoden @ Kødbyen, Kbh
Vinder: John’s Hotdog Deli