Karakterskalaen

Siden vi startede dette lille con amore projekt tilbage i 2012 er der sket helt vildt meget på den brune front. Den vigtigste udvikling er at det generelle niveau, hvor det er tydeligt at smage, at kvaliteten af bøfsandwiches over hele Danmark er steget igennem den sidste håndfuld år.

Derfor har vi kigget dybt i den brune gryde og konstrueret en ny karakterskala. Vi har skævet til vores storesøster hos det franske dækfirma, som vi har ladet os inspirere af. Det betyder at vi fremover kun vil anmelde den øverste halvdel på karakterskalaen – de bedste bøfsandwiches som fik karakteren 4/5 og opefter på den gamle skala. Med andre ord smager vi stadig på alle slags bøfsandwiches, men fremover er det kun de bedste, der bliver anmeldt af os.

ℬℬ Den Brune Bejler gives til den habile bøfsandwich. Enhver Brun Ridder kan selv uddele en brun bejler.

♛ Én brun krone gives til den glimrende bøfsandwich. Der skal minimum være to forskellige riddere afsted eller samme ridder vægter et gennemsnit over minimum to besøg.

♛♛ To brune kroner gives til den fremragende bøfsandwich. Der skal der minimum være to forskellige riddere som anerkender præstationen, fordelt på minimum to forskellige besøg.

♛♛♛ Tre brune kroner gives til den ekstraordinære bøfsandwich. Der skal minimum være tre forskellige riddere som anerkender præstationen, fordelt på minimum tre forskellige besøg.

Som den skarpe sovseentusiast vil bemærke, er der med denne skala lagt et ekstra topniveau ind, så vi nu kan rumme hvis niveauet fortsat stiger. Dermed kan vi også sige at vi kun har smagt ganske få bøfsandwiches til to brune kroner og endnu ikke en til tre, så man har en idé om hvad karakterniveauet er, fremadrettet.

De fem kategorier fortsætter som tidligere, så der kan nomineres og vindes som normalt, ligesom anmeldelser også foregår løbende og vi vil udnævne en overordnet vinder, én gang om året. Ligesom vi plejer.

Ligesom tidligere er alle anmeldelser er anonyme, og vi betaler for den standardvare, som alle kunder får, når de beder om en bøfsandwich. Mange af besøgene bliver ikke offentliggjort, men vi holder styr på karaktererne internt. Som noget nyt vil vi tilføje det mest efterspurgte fra jer læsere, gennem tiderne: Prisen på den anmeldte bøfsandwich.