Hvordan og hvornår bliver årets vinder afgjort?

Vanen tro sluttes december af med at den sidste anmeldelse er af den regerende mester – og generelt er det de bedste bøfsandwiches som bliver anmeldt til sidst, dog kan der være undtagelser fra denne præcedens.

Som De Brune Ridderes interne tradition foreskriver, så bliver der sendt afstemningsskema ud til hver ridder, efter den sidste anmeldelse er publiceret. Derfor er der heller ingen der aner hvem der vinder, førend alle stemmer er afgivet og talt sammen af 2-3 personer fra bestyrelsen i De Brune Riddere, hvilket sker i den første uge efter nytår. Derefter begynder vi traditionelt at annoncere de respektive kategorivindere, én efter én, for til sidst at overraske vinderen on-site.

Hvis en bøfsandwich er nomineret i flere kategorier end konkurrenterne, er det så ikke automatisk den bedste? Nej – det er bestemt ikke sikkert. Barren for at blive nomineret inkluderer også bøfsandwiches som ikke har fået topkarakterer, så selvom en nominering er at kippe med det brune flag, så skal der noget mere til for at vinde. Med andre ord er en nominering en fin anerkendelse, men betyder reelt kun noget hvis man vinder den eller de respektive kategorier.

Skulle der sidde en enkelt sovseentusiast og tænke om vi ikke mangler at anmelde en specifik bøfsandwich, så vil vi gøre opmærksom på at vi kiggede dybt i den brune gryde i 2019 og konstruerede en karakterskala hvor det er kun landets bedste bøfsandwiches med brun sovs som vi anmelder. Dermed kan tidligere hæderkronede brunnerter også ryge ud af vores brune dækguide, hvis eks. nye ejere har valgt at ændre en masse – og ikke til det bedre. Desværre er dette eksempel ikke et tænkt scenarie, men hører dog heldigvis til sjældenhederne.

PS: Billedet er genereret med AI via prompten: “new years party tuxedo, plate with bøfsandwich gravy burger, festive” 😳🤔🤣

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *