Rasses Skovpølser i Skanderborg er landets bruneste komet og vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2019!

I Skanderborg Dyrehave er man vant til fornemme stjerner – fra Britney Spears over 50 Cent til Whigfield. Og ligesom i 2017, skal alle stjernerne nu igen dele spotlightet med landets bruneste komet: Rasses Skovpølser. De har igen i 2019 bevist, hvordan man skruer Danmarks Bedste Bøfsandwich sammen med brundommeligt stjernestøv! 

Dette skrev dommerpanelet, De Brune Riddere, om den vindende bøfsandwich:
Når man kan lange 500 liter sovs over disken på en uge, så taler kunderne et tydeligt sprog: Rasses har ramt noget, de RET godt kan li’ – og det kan vi også! Det er helt enkelt en lækker brun sovs, hvor saltbalancen og smagspaletten er ændret lidt i forhold til tidligere – vel at mærke til det bedre. Og når en Brun Ridder tager sig selv i at sidde og skrabe sovserester af tallerkenen med pegefingeren for at få det sidste med, så ved man at sovsen er god. Af frække cowboytricks, så er et af Rasses bedste at man stadig disker op med to tynde hakkedrenge istedet for én tyk. Det giver dobbelt op på den smagfulde stegeskorpe. Og når de stadig er rosa og godt saltede, så kvitterer vi for det gode håndværk og smæk på smagen med en flot karakter. Vi må konstatere at hver gang vi tror at topniveauet for hvor meget smag, fagkundskab og brun magi man kan inkorporere i en bøfsandwich er ramt, så bliver vi igen og igen positivt overraskede. Med en perfekt smagsbalanceret kvalitetsbøfsandwich, der rammer fuld plade med alle fem nomineringer, hæver Rasses således niveauet. Vi kvitterer for en tur i det brune himmerige med at uddele en topkarakter. Imponerende og yderst velfortjent!

Efter indførelsen af en ny karakterskala i 2019, var der i årets utroligt tætte opløb, to andre spidskandidater, udover vinderen fra Skanderborg. Andenpladsen går til 2013-vinderen, Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg, der er et glimrende bevis på, at man med en dedikeret indsats kan blive ved med at forbedre sig og levere noget som år for år bliver bedre og bedre. På en fornem tredjeplads finder vi sidste års vinder, Restaurant Kohalen fra Aarhus. Kohalen har på ingen måde serveret noget, der ikke var lige så godt som deres vindende bøfsandwich i 2018, men vi er virkelig nede i marginalerne for at skille disse tre bøfsandwiches fra hinanden. Imponerende højt niveau fra alle tre!

Lige et niveau under disse tre fremragende bøfsandwiches, finder vi tre andre glimrende sandwiches som formåede at imponere i De Brune Ridderes interne afstemning om årets bedste: Nemlig John’s Hotdog Deli fra København og de imponerende gode debutanter fra henholdsvis Liniepavillonen i Juelsminde og Panorama Mad & Vin i Silkeborg. Det lover allerede godt, når ridderne drager på jagt efter 2020s bøf-i-bolle-stjerner, med et brunt lyssværd i den ene hånd og den mahognifarvede notesbog i den anden.

Kategorivinderne i 2019

Udover de overordnede vindere, kårer De Brune Riddere også de fem vigtigste elementer i bøfsandwichen. Således serveres henholdsvis bedste sovs, løg, boller, bøf og syltevarer i 2019 hos:

  • Danmarks mest kælne brune sovs: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • Danmarks svedigste løg: Vestre Baadelaug, Aalborg + Rasses, Skanderborg
  • Danmarks frækkeste boller: Kohalen, Aarhus + Panorama, Silkeborg
  • Danmarks mest flabede hakkedreng: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • Danmarks syndigste syltevarer: Rasses Skovpølser, Skanderborg

 

Vindere af Danmarks Bedste Bøfsandwich gennem årene

  • 2019: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • 2018: Restaurant Kohalen, Aarhus
  • 2017: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • 2016: Grisen, Nørrebro, København
  • 2015: Grisen, Nørrebro, København
  • 2014: Havnens Perle, Aarhus
  • 2013: Restaurant Vestre Baadelaug, Aalborg
  • 2012: Havnens Perle, Aarhus

Én kommentar til “Rasses Skovpølser i Skanderborg er landets bruneste komet og vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2019!”

  1. Det er anden gang, at Rasses Skovpolser vinder prisen. I 2017 vandt de samme konkurrence. Men de er lige sa stolte denne gang. Bofsandwichen bestar af en smorstegt bolle, to tynde hakkeboffer, ketchup, remoulade, Johnnys grove sennep, blode-, ra- og ristede log, syltede rodbeder, agurkesalat og brun sauce. Alt er hjemmelavet med undtagelse af ketchuppen og senneppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *