Det startede uskyldigt i september 2012

Tilbage i 2012, den 22. September, var der to tosser – Klaus og Lasse – som have det allerførste brune besøg på den rejse, som sidenhen udviklede sig til De Brune Riddere. Den allerførste bøfsandwich vi spiste var på Dørken Kiosk, lige uden for Give. Og vi var ikke sådan ægte imponerede, må jeg sige.

Egentlig ville vi oprindeligt bare lokalisere den bedste bøfsandwich og blogge lidt om brun sovs. Det var først et par uger senere da vi besøgte Havnens Perle i Aarhus og Peter – ham der ikke kunne få armene ned i tirsdags – spurgte hvornår vi så kårede den bedste, at missionen tog fart.

Både Klaus og jeg havde erfaring som dommere til DM i Grill (World Barbecue Association Danmark) samt Hotdog DM, så vi startede ikke helt fra bunden, men vidste også godt at vi ville få travlt hvis vi skulle nå at kunne kåre en vinder i 2012.

Så vi fik hurtigt rekrutteret to ekstra brune riddere – Peter og Nicholas – og så blev der ellers spist mængder af bøfsandwich med brun sovs over hele landet i oktober, november og december 2012. Og det endte som bekendt med at Havnens Perle vandt den allerførste pris.

Med lidt brunt held så endte indslaget fra Perlen i TV 2 NYHEDERNE samme aften vi havde kåret danmarks bedste bøfsandwich – og så stak det HELT af. Og omtalen er faktisk kun blevet vildere, år for år, hvilket i sig selv er næsten absurd, når man tænker på at vi bare var to mand der skulle have et lille sjovt con amore projekt med brun sovs. Resten er historie, som man siger.

Ha’ en sprød dag og husk at støtte din lokale bøfsandwich-udbyder, hvis du også gerne vil have at de er der i morgen!

Med brunlige hilsner, Lasse // Formanden 🤎


NOTE: I starten havde vi ikke samlet det hele på facebook, så det var lidt spredt fægtning – dyk selv ned i arkiverne her:

https://www.instagram.com/p/P31xO_OnvT/

https://klaustridente.tumblr.com/tagged/gravyburger

https://boefsandwich.tumblr.com

https://hotdogjudge.com/tagged/b%C3%B8fsandwich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *